En: My outfit from last sunday, wearing my favorite boots and a cozy oversized coat. All black is alwasy good;) On these photos you see also my hair better! It was soo windy outside so it looks a bit like a mess, but you still can see the colour difference right? Yesterday I had a great birthday with lovely presents and my favorite cake: lemonpie and rice tart, you can always make me happy with these two!


NL: Mijn outfit van afgelopen zondag! Deze Zign overknee boots zijn echt favoriet geworden, ze lopen heerlijk én zijn lekker warm. De oversized jas is tweedehands en ook lekker warm. Op deze foto's zie je mijn haar ook beter, het waaide wel heel hard dus het ziet er een beetje rommelig en klitterig uit haha, maar je ziet mijn nieuwe kleur goed. Gisteren was een hele fijne dag! Mooie cadeautjes en mijn favoriete taart: rijstevlaai en citroentaart. Daar kun je me altijd voor wakker maken! En zoals je kon zien op Instagram, heel de dag lekker in de spa. Een betere start van de week kan niet!

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'