En: First of all, sorry for the lack of updates! I'm too busy and I didn't planned any outfit posts.. so that means I'v got nothing to update. I leave home at 7am and I'm back late in the evening around 9. That means no daylight and I only want to make photos with daylight;) But! I did had some time, for some quick shopping. And I bumped into this (real!!) leather skirt by Mango, for only 30 euros. It was a discount of 70%, lucky me! The beanie you see is also in sale, I found it at Asos. What do you think of my new buys?


NL: Sorry voor het niet updaten van de blog! Ik heb het zo druk met school en werk op het moment. Ik had ook geen outfits ingepland, vandaar dat het even iets rustiger is hier. Ik vertrek 's ochtends rond 7 en ben 's avonds rond 9 thuis, dat betekent geen daglicht en ik maak mijn foto's alleen met daglicht. Dus helaas! Maar, ik had tussendoor wel even tijd om snel de stad in te gaan. Ik ging cadeautjes zoeken voor mijn moeder en ik kon het natuurlijk niet laten even voor mezelf te kijken. Bij de Mango kwam ik dit leren (echt leer!!) rokje tegen voor maar 30 euro. Toen ik binnenstapte waren ze nét aan het afprijzen met 70%. Dat is nog eens geluk hebben toch! De beanie is ook uit de sale, van Asos. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankopen?

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'