En: Yesterday I finaly had some time to make some outfit photos, but it was raining like hell. So unfortunately! That's why I show you some outfits of last summer, to bright all things up a little. Yesterday we celbrated my mum's bday with the family and I had some schoolwork. Today it's the first day of Amsterdam Fashionweek downtown, are you gonna visit something? this afternoon I'm gonna take a look at the Costes spring collection with Jint (vanilla and velvet) and hopefully I'm back home on time so I can go horesriding (I do that every monday) What are your plans for today?

NL: Gisteren had ik eindelijk tijd om outfit foto's te maken, maar zoals jullie weten regende het heel de dag. Dus helaas weer niet doorgegaan. Vandaar dat ik vandaag een post heb met outfits van afgelopen zomer, maakt de dag weer wat zonniger! Gisteren heb ik de verjaardag van mijn moeder gevierd met de familie en ik had nog wat schoolwerk liggen. Vandaag is voor mij de eerste dag van Amsterdam fashionweek downtown, gaan jullie nog iets bezoeken? Ik ga eind van de middag langs Costes met Jint (vanilla and velvet), om de voorjaarscollectie te bekijken. Hopelijk ben ik dan weer op tijd terug voor paardrijden, dat doe ik elke maandag! Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'