En: My outfit of yesterday, I'm wearing a basic burgundy dress I bought in sale at Zara. These are so comfy to wear on sundays. Especially when you combine it with a warm sweater and high socks! Since a long time I made some photos again with my 50mm 1.4. It's totally different than my Sigma lens (and less sharper) but I like the effect of this lens a lot. Today I'm home studying, this wednesday I've got a deadline for my thesis and next week full with exams. So busy times again. Did you see the photos of fashionweek on my facebook page? I went to the show of Spijkers&Spijkers with Jint. I think I'm not going to other shows this week, because school is now more important, but it was fun to feel the fashionweek vibe for one day! Did you visist some shows?

NL: Mijn outfit van gisteren! Ik draag een nieuwe jurk uit de Zara sale. Dit zijn van die fijne comfy kledingstukken. Vooral wanneer je het combineert met een lekkere trui en warme sokken, perfect voor een luie zondag. Sinds een lange tijd heb ik weer foto's gemaakt met mijn 50mm 1.4 lens. Erg verschillend van mijn Sigma (minder scherp), maar ik blijf dit effect ook erg mooi vinden. Vandaag ben ik thuis aan het studeren, woensdag heb ik een deadline voor mijn scriptie en volgende week weer tentamens. Dus erg druk weer. Hebben jullie trouwens de foto's van fashionweek gezien op mijn facebook pagina? Ik ben naar de show van Spijkers&Spijkers geweest met Jint. Ik denk niet dat ik nog naar andere shows ga deze week, want school is even belangrijker. Maar het was erg leuk de fashionweek sfeer weer even mee te maken! Hebben jullie nog shows bezocht?

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'