En: Last week I started to use a new Instagram lay out. Since the beginning I was uploading my photos with a white frame. But since lately I didn't like it so much anymore and actually it was taking to much time for only uploading a photo. So, right now I'm just using the instagram original grid. Right now it's still kind of a mess, which I find very annoying as perfectionist. But hopefully it will look better in a month! You can follow me @mixtfashion :) Enjoy your weekend!

NL: Afgelopen week ben ik begonnen met een nieuwe Instagram lay out. Sinds het begin dat ik instagram heb, zet ik er foto's op met een wit kader. Dat vond ik erg leuk, maar al een tijdje niet echt meer. Daarnaast kost het iets teveel tijd om een foto te uploaden en dat is ook weer niet de bedoeling van Instagram. Daarom vanaf nu, de originele instagram lay out! Het is nog wel een beetje een chaos, wat ik als perfectionist heel vervelend vind, maar hopelijk is het over een maand beter. Je kunt me volgen @mixtfashion :) Fijn weekend!

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'