En: Yes it's my bday today! I'm turning 23, quiet old already haha. Unfortunately it's a normal workday but my friend took a day off so we're gonna celebrate it together, and tonight some drinks with the family. I don't know yet what we're gonna do today so I will keep you up to date via instagram. Beside that I made some new goals. From a friend I learned that it's much more fun to make new goals on your bday than for a new year. Ok for me it doesn't really matter because it's only 12 days after nye, but it's fun tho. So this year I'm gonna (1) finish my master health care management (2) starting with a photography class (3) gonna live in Amsterdam or Rotterdam, if you know something tell me! (4) Travelling again (5) do more things outside my comfort zone (6) change my blog in a wordpress blog and bring it all to a higher level (7) I'm gonna try to sport more, maybe going to the gym (8) go on holiday with my mum, I went 4 years ago to Jamaica with her and it's time to do that again! (9) save more money (10) using my polaroid more (11) visiting New York. 
Next year I will tell you if I did all the things I planned now. I hope so! Only writing these goals down makes me already happy; so many nice things lie in the future.

NL: Het is mijn verjaardag! Tijd gaat zo snel, ik ben alweer 23 jaar. Vandaag is het helaas wel een gewone werkdag, maar mijn vriend heeft vrijgenomen en we gaan het vandaag samen vieren. Ik weet nog niet wat we gaan doen dus ik houd jullie wel op de hoogte via instagram. Van een vriendinnetje heb ik geleerd dat het veel leuker is nieuwe goals en voornemens te maken op je verjaardag, dan voor het nieuwe jaar. Voor mij maakt het dan maar 12 dagen uit, toch vind ik het een leuk idee. Dus in mijn 23e jaar ga ik (1) Mijn master health care management afronden (2) starten met een fotografie opleiding (3) In Amsterdam of Rotterdam wonen, laat het me weten als je wat leuks weet! (4) Opnieuw een reis maken (5) Meer mijn grenzen opzoeken, zoals alleen in het vliegtuig stappen naar azie (6) eindelijk van blogger naar wordpress overstappen en de blog wat professioneler maken (7) Ja ook ik ga gezonder leven en meer sporten (8) Op vakantie gaan met mijn moeder. De laatste keer was 4 jaar geleden naar Jamaica, tijd voor een nieuwe ervaring! (9) meer geld sparen (10) mijn polaroid camera meer gebruiken (11) New York bezoeken.
Over een jaar zal ik vertellen of het allemaal gelukt is! Hopelijk wel, dit opschrijven maakt mij in ieder geval al gelukkig. Een vooruitzicht op zoveel mooie, leuke, positieve dingen die ik dit jaar ga doen!

Text: Laura @ MIXT Photos: jelezarose.com & shoes off please
You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'