En: Today same story, to busy to show you some new stuff! Last night (my exams are always from 18:30 till 21:30) I had my last exam for this week, this morning a whole day with lectures, saturday work and sunday on the university again, yes sunday. But monday I'm gonna schedule some blogging time! I feel a bit bad by not showing you some new stuff. But, I found these photos of all black looks I didnt publish before, so kind of  new content;)
 
NL: Vandaag weer hetzelfde verhaal, ik was te druk een nieuwe post te kunnen maken. Gisteravond (mijn tentamens zijn altijd van half  7 tot half 10) had ik mijn laatste tentamen voor deze week, vandaag heel de dag colleges, zaterdag werken en zondag weer naar de uni, ja ook op zondag. Maar! Maandag ga ik "blog" tijd inplannen zodat ik jullie alle leuke dingen weer kan gaan laten zien wat ik hier heb liggen. Ik vond nog wel deze foto's van twee verschillende all black looks in mijn laptop, dus toch nog een beetje nieuwe content;) Fijn weekend alvast!
 
Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT
 You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'