En: I know I've posted looks barely this week. Just too busy with everything and I didn't had the time to plan. So sorry for that. This weekend I'm gonna try to give you some new updates because I still have a lot of items I want to show you:) For now a sunny throwback to last year! I really can't wait till summer. What about you?


NL: Ik weet dat ik de laatste week amper nieuwe outfits gepost heb. Gewoon even te druk met school en alles waardoor ik ook geen tijd had om in te plannen! Dus sorry voor dat. Maar dit weekend ga ik proberen wat nieuwe updates te maken, want ik heb nog steeds veel items die ik jullie wil laten zien. Voor nu een zonnige throwback naar afgelopen jaar! Ik kan echt niet wachten op de zomer;)En bedankt voor alle lieve comments op de post van gisteren! Ik ben blij dat deze lay out in de smaak valt;) Oh en vergeet niet mee te doen aan de giveaway op Instagram! @mixtfashion

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'