En: Wooop! I've got a new (temporary) lay out! My last template I made like two years ago and I was totaly done with it. I just wanted something looking more fresh and clean. And that turned out in this lay out. I'm so excited about your opinion! Please let me know if you like it or not, or if you find some things not handy or whatever. Just let me know!

NL: Ja! Een nieuwe (tijdelijke) lay out! Ik was helemaal klaar mijn mijn vorige lay out die ik ongeveer twee jaar geleden heb gemaakt. Ik was echt toe aan iets nieuws en fris en dat is uiteindelijk geresulteerd in deze lay out. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat me vooral even weten of jullie het leuk/niet leuk vinden of eventuele verbeterpunten hebben:)
Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT
 You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'