En: Last week I bumped into my army jacket. I didn't wear it for a long time, but think it's still a cool item. Especially because the hype is a bit over (1,5 years ago everybody was wearing one), and it just gives your look something edgy. I was wondering what your opinion is about the army jacket, still like it or not anymore? My jacket is definitely going with me to festivals this summer;)

NL: Afgelopen week vond ik mijn army jacket weer in mijn kledingkast. Ik heb deze echt al een hele lange tijd niet gedragen, een jaar ofzo, maar ik vind de army jackets nog steeds leuk. Zeker nu de hype een beetje over is, een jaar geleden liep écht iedereen met de "vintage" army jackets van Episode en Urban Outfitters. Nu is het weer iets van het straatbeeld verdewenen en ik vroeg me af hoe jullie nu over dit item denken! Nog steeds leuk of een no go? Mijn jacket gaat in ieder geval mee naar festivals deze zomer;)

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'