En: An outfit post with my new bag by Marc B. It's a pretty one right? Today the weather is sunny again, but I'm inside with a cold. Not so great. I just canceled my work and i'm gonna take it easy today. What about your plans? I'm wearing Zara jacket (you can buy in sale now!), Zara sweater, Costes boyfriend jeans and Mango heels. Enjoy your weekend! 

NL: Een outfit post met mijn nieuwe Marc B. tasje, leuk is ie he? Vandaag is het gelukkig net zo zonnig als de dag dat ik deze outfit aanhad, alleen ben ik vandaag erg verkouden. Niet zo fijn! Ik heb net mijn werk af moeten zeggen en ik ga het maar even rustig aan doen vandaag. Wat zijn jullie plannen? Ik draag een jasje van de Zara, die nu in de sale is! Een Zara sweater, Costes boyfriend jeans en Mango heels. Fijn weekend!


Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 

You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'