En: I fell in love with a brand, named: Lavish Alice. Last week I discovered this brand on Asos. It doesn't happen often that I like almost all the designs of a brand, but Lavish Alice really got some cool items. Like this cape blazer, love it! I was looking for a cape dress (which they also have and is still on my wishlist) when I saw this cape blazer. A perfect solution for when you like to wear a jacket over your shoulders.  Did you knew the brand before?

NL: Ik ben verliefd geworden op een, voor mij, nieuw merk: Lavish Alice. Afgelopen week kwam ik dit merk tegen op de Asos site. Het gebeurt niet vaak dat ik bijna alle items van een merk leuk vind, maar Lavish Alice heeft echt onwijs veel leuke dingen. Zoals deze cape blazer! Ik was op zoek naar een cape dress ( die ze ook hebben en dan ook nog op mijn wishlist staat) toen ik deze cape blazer zag staan. Jullie kennen allemaal wel de trend van het dragen van een jasje over je schouders. Ziet er leuk uit, maar is niet altijd even handig. Deze cape blazer geeft het idee dat je een jasje over je schouders draagt en is dat ook een perfecte oplossing. Kende jij dit merk al?Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'