En: Finaly it was warm enough to show you my suit by Lavish Alice. Earlier I showed you the cape blazer and now you can also see the shorts;) The shorts are high waisted which I love to combine with cropped tops. Like you probably noticed in my post about the cape blazer, I'm in love with this brand. They also got this blazer with a banana leaf print, so cool! The cropped top is by Asos and the heels by Sacha.

NL: Eindelijk warm genoeg om mijn setje van Lavish Alice te laten zien. Eerder liet ik al de cape blazer zien en nu kunnen jullie het in zijn geheel zien:) Het broekje is high waisted wat ik altijd fijn vind om te combineren met cropped tops, die ik draag is van Asos. Jullie hebben waarschijnlijk in mijn vorige post wel gemerkt dat ik een groot fan ben van Lavish Alice. Deze cape blazer hebben ze bijvoorbeeld ook in een print met bananen bladeren, zo leuk! De hakken die je ziet zijn trouwens van de Sacha;)

 Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'