En: Wearing some basics today! All black and a checked blouse works always, right? I also think it's fun to combine this more edgy look with heels. I know I'm not that active lately, still soo busy with school and a lot of blog related work. Great of course, but my schedule is overbooked right now haha. Hope you're all fine! Wearing: jacket by zara, blouse Monki, top and jeans H&M, heels Zara.

NL: Vandaag een basic outfit! All black werkt altijd, en met een blouse erbij eigenlijk ook altijd wel, toch? Met dit warmere weer vind ik het ook leuk een iets meer edgy look met hakken te combineren. Ik weet dat ik niet zo heel actief ben de laatste tijd, maar ik heb het nog steeds zo druk met school en veel blog gerelateerd werk. Heel leuk natuurlijk, maar mijn planning is overvol waardoor het inplannen van posts er even niet inzit. Ik heb trouwens wel weer een hele leuke give away voor jullie! Waarschijnlijk zal ik het dit weekend online zetten.

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'