De look van vandaag staat volledig in het teken van Costes. Van accessoires tot de kleding, alles wat je ziet is van deze fijne boutique. Ondertussen hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te introduceren aan het merk Costes, maar ik wil jullie wel graag laten zien wat een onwijs fijne herfst/winter collectie ze op dit moment in de winkel hebben hangen. 

Zoals deze fluffy cardigan. Heerlijk zacht en warm. Aangezien ik niet zoveel warme kleding had in lichte kleuren is dit een perfecte toevoeging aan mijn kledingkast. Daarnaast natuurlijk een hoed. Zoals jullie weten draag ik veel hoeden en toen ik deze donkergroene hoed in de winkel zag, was ik meteen verkocht. De blouse is gemaakt van een heel fijn vallend en niet kreukend stofje. De mintgroene kleur past perfect bij de stretch broek. Normaal draag ik niet veel stretch broeken, maar deze zit heerlijk. Ze vallen wel redelijk groot, ik draag de broek in een maat xs en dat is zeker niet te strak. Ook de ketting is van Costes, alleen iets ouder. Ze hebben wel hele mooie vergelijkbare kettingen in de webshop!


En zoals jullie in de titel kunnen lezen, ik mag een Giftcard weggeven! Deze giftcard is t.w.v €25,- waarmee jij je favoriete herfst/winter item kan uitkiezen.

Wat moet je doen om kans te maken?


Volg MIXT fashion & lifestyle op Facebook en laat een berichtje achter met je mailadres, hier of op Facebook:) Over twee weken wordt de winnaar bekend gemaakt! (p.s ik ben heel benieuw welk item jij uit zou kiezen!)


Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'