Tijd voor een nieuwe update en een verklaring dat het iets rustiger is op de blog. Twee weken geleden ben ik een webshop gestart; www.strijkpatches.nl Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen dat patches een big thing is op dit moment. En uiteraard ben ik ook een groot fan van deze trend! Ik ben zelf een persoon die niet echt stil kan zitten en ben eigenlijk 24/7 bezig met nieuwe ideeën. Ik was weer heel erg toe aan een nieuwe uitdaging en daar is deze webshop uitgerold. Proud about it! Naast fotograferen en bloggen run ik dus nu ook mn eigen bedrijf. Er komt behoorlijk wat bij kijken, maar is ontzettend leuk om te doen.

Op strijkpatches.nl vind je patches voor the cool kids. De sexy grunge patches;) Elke week worden er nieuwe patches toegevoegd en op de Instagram pagina vind je inspiratie foto's. Verzendkosten bedragen 1,49 in Nederland en 2,50 naar België. Boven de 25,- gratis verzending! 

De webshop loopt goed en er zitten al een aantal leuke samenwerkingen in het vooruitzicht. Nu ben ik uiteraard erg benieuwd wat jij van de shop vindt en de patches trend. Let me know!