Superfruit Detox van Fittea


Detox time! Ik als grote thee liefhebber heb eindelijk een product gevonden waar ik echt mega enthousiast over ben; de Superfruit Detox Tea, het nieuwste product van Fittea. Sinds anderhalve week gebruik ik de Superfruit Detox Tea en naast dat de smaak van de thee erg lekker is, voel ik mezelf ook zeker vitaler. Thee drinken is natuurlijk sowieso al gezond, maar de producten van Fittea zijn zo samengesteld dat het ook echt je weerstand ondersteunt.


"We of Fittea believe in the power of our unique teas, which we develop together with our experts.
It is our goal to support you with our teas in every situation of life."

Naast de Superfruit detox en de body detox, heeft Fittea ook een beauty detox set! Dat wordt voor mij de volgende detox en ik ben nu al erg benieuwd naar het resultaat.

Tea to go


Fittea biedt niet alleen thee aan, maar ook erg leuke accessoires. Zo hebben ze, zoals je op de foto's kunt zien,  speciale mugs en een mooie Bamboo Thermo bottle. Daarnaast gebruik ik voor onderweg ook de erg handige en insta worthy, Rose Gold Thermo Bottle.  Deze zul je later op mijn insta terugvinden!

Korting!


Als je net zo'n thee liefhebber bent als ik,  raad ik je zeker aan de producten van Fittea eens uit te proberen! En om dat aantrekkelijker te maken, mag ik jullie een korting van 15% aanbieden (geldt op alle producten, dus thee en toebehoren). Neem snel een kijkje op www.fittea.eu en gebruik de code MIXT15 om de korting te krijgen!

Christmas gifts


Niet alleen voor jezelf zijn de detox producten leuk, het is ook erg leuk om weg te geven. Over vier weekjes is het alweer kerst en daar speelt Fittea helemaal op in. In de Xmas shop vind je zowel succes producten in een mooie combi-set, als nieuwe producten (zoals de To Go Cup). Deze sets worden geleverd in een erg leuke kerstverpakking.  Helemaal klaar om onder de kerstboom te leggen! Met een leuke set van Fittea zit je dus gegarandeerd goed dit jaar. Enjoy!