Naast fulltime bloggen en mijn webshop, ben ik fotograaf voor uiteenlopende opdrachten en projecten. Het leek mij leuk om eens wat van mijn werk te gaan delen. Dus vanaf nu gaan jullie om de zoveel tijd een kijkje in mijn fotografie portfolio krijgen.

Deze laatste opdracht was voor een styliste die zich focust op het stylen van vrouwen en kinderen. Deze badass kids fotograferen (met een leeftijd tussen 4-12) was nog een hele opgave. Als er iets moeilijk is, is het wel het fotograferen van kids met 0,0 concentratie die alleen maar heen en weer willen rennen. Maar, ondanks dat waren het stuk voor stuk modelletjes en was het ontzettend leuk om te doen. Ook erg bij met het resultaat!


Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'
BewarenBewaren