Vanaf vandaag ga ik ook in het Nederlands schrijven! Ik merk dat steeds meer Nederlandse lezers hier komen kijken en wat is er nu fijner dan een stukje tekst in je eigen taal te lezen;) Om meteen goed te beginnen heb ik een leuk, Nederlands, fashion platform om met jullie te delen; www.miinto.nl

Op Miinto.nl kun je kleding vinden van verschillende merken die verkocht worden door boetiekjes in Nederland. Vaak zijn het de kleine boetiekjes verspreid over het land, waar je de echte treasures kunt vinden. Hoe makkelijk is het dat je deze boetiekjes nu vanaf de bank of je bed kan bezoeken? Ideaal! Voor mij was het meteen raak; ik vond dit military jacket van Ralph Lauren. Echte eyecatcher toch? Het fijne is dat er een velvet binnenkant in zit, waardoor het jacket ook nog op verschillende manieren te dragen is. Dat zullen jullie ongetwijfeld nog gaan zien. Ook kwam ik een leuk t-shirt van Ichi tegen. Dit is een merk waar ik weleens wat van kocht toen ik op de middelbare school zat (jaren geleden haha). Niet te vergeten; de Miccy's oorbellen komen ook van miinto.nl.

Dat is precies wat ik zo leuk vind aan dit soort fashion platforms, je komt merken tegen waarbij je niet zo snel op de site zelf zou kijken. Op deze platforms kijk je juist naar de kleding in plaats van de merken. Zo creëer je naar mijn mening veel sneller een eigen stijl.

Ben jij al bekend met Miinto.nl? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Leren jasje; zara/ jeans H&M/ leren laarsjes Sacha / Tas Valentino
Text: Laura @ MIXT Photos: Halucky Instagram @halucky
BewarenBewaren