Eén van mijn nummer #1 beauty merken is het organic skincare merk Madara. Madara is 100% natuurlijke en ecologische cosmetica en dat merk ik volledig terug in de kwaliteit. Voor mijn huid, die nogal gevoelig is, is dit merk een uitkomst. Vandaag introduceer ik jullie graag aan drie maskers die te verkrijgen zijn; Peel mask, Detox Mud mask en de SOS Instant Moisture mask. Ik heb a heel wat maskertjes uitgeprobeerd, dus ik was erg benieuwd naar het resultaat van deze drie.

- Ik ben begonnen met het Peel mask, een masker gebaseerd op actieve zuren. De bedoeling van het masker is dat het dode huidcellen verwijderd en ouderdom tegengaat. Ik heb het masker ongeveer 10 minuten laten zitten. Met het opsmeren lijkt het meer op een dagcrime. Het voelt wel erg prettig. Het is niet een masker wat je er echt af kan trekken, maar ik heb het met mijn hand van mijn gezicht gewreven. Daarna met water nagespoeld. Het resultaat mocht er wezen; mijn huid voelde echt heerlijk zacht. Ik had alleen niet echt het gevoel dat het een peeling was, meer gewoon een fijn masker. Daarmee wel zeker een aanrader!

- Na het peel mask ben ik het Detox Mud mask gaan proberen. Nou dat was een ervaring! Tijdens het opsmeren is het masker niet in een keer dekkend, dus je moet het een beetje dikker smeren. Het droogt vrij snel en dan staat je gezicht dus ook compleet strak! Er zit echt een hard laagje modder op je gezicht. Ik kreeg er meteen een spa gevoel van. Het voelt ook echt natuurlijk. 10 minuten heb ik niet volgehouden, het masker was wel erg strak op mijn gezicht. Maar na contact met een klein beetje water is dat gevoel meteen weg. Het masker is ook heel makkelijk af te spoelen. Wederom, mijn huid voelde heerlijk glad en schoon.

- Als laatste heb ik heet SOS Instant Moisture mask geprobeerd. Ook dit masker voelt meer aan als een creme. Je voelt meteen dat het goed hydrateert. Dit is een masker die fijn is op te smeren net voor je gaat douchen! Ook dit masker laat je huid heerlijk zacht en schoon aanvoelen. 

Mijn favoriet is het Mud mask, omdat ik het gevoel heb dat dit masker echt veel met je huid doet. Daarnaast zijn de geuren van alledrie de maskers heel aangenaam. Uiteraard heb ik de maskers niet achter elkaar geprobeerd, er heeft ongeveer een week tussen gezeten.

Naast de maskertjes heb ik ook de nieuwe Hemp lippenbalsem uitgeprobeerd; dat is voor mij een essential geworden. Die gaat sowieso overal mee naartoe. Voelt echt heerlijk aan. Ook leuk om te weten; deze lippenbalm is veganistisch!


BewarenBewaren