In samenwerking met Amsterdam Fashionweek, mocht ik twee weken geleden deze mooie Mercedes-Benz A-klasse uitproberen. Mét panorama dak. And oh my, ik wil niet meer zonder! Deze auto is echt perfect voor een #fashionabledrive. We hebben de dag gespendeerd in mijn Rotterdam. Deze auto is trouwens ook echt perfect voor de stad; niet té groot.  Zo kun je gemakkelijk overal parkeren. Naast dat het echt een heerlijk rijdende auto is, zit er ook een turbo knop op! Zeker niet verkeerd haha. Ik ben fan.

Hoe vreemd het ook is,  een mooie auto laat je echt anders voelen. Net als wanneer je een outfit compleet rockt, dat gevoel! Wil je dat ook eens ervaren? Dan kan je heel gemakkelijk een testrit boeken. Ik weet in ieder geval al waar ik voor ga sparen..!

#mercedesbenz #fashionabledrive #amsterdamfashionweek
Fotografie/video: Daphne van DrenthBewarenBewaren