Waarschijnlijk hebben jullie het al op mijn insta voorbij zien komen; de DayWear 24h moisturizing creme en de sfeertint van Estee Lauder. De Daywear creme (het potje) is in mijn vaste ochtend routine gekomen, want wat is dit een fijn product. Het zorgt ervoor dat je er heel de dag fris uit ziet. De naam zegt het al; 24h is je huid gevoed + de DayWear creme sheertint geeft ook nog eens een egale teint.

Ik heb het product vooral gebruikt rond mijn festivals, echt een musthave. Vorig weekend was ik op Lowlands wat altijd een behoorlijke aanslag is op je lichaam/huid. Op een meerdaags festival heeft je huid het nu eenmaal zwaar te verduren; slechter eten, veel zon, droogte en net een iets slechtere reiniging zorgt ervoor dat je huid snel haar gezonde gloed verliest. De DayWear creme van Estee Lauder werd dan ook perfect op de proef gesteld, om te zien of het ook echt doet wat er op de verpakking staat. Ik heb het natuurlijk al verteld dat ik fan ben, dus ja dit product is met vlag en wimpel geslaagd.

Alle vier de dagen op Lowlands voelde mijn gezicht fris, gezond en gehydrateerd. Nog iets fijns, het product ruikt heerlijk!

Zeker de DayWear sheertint heeft een heel handig formaat om mee te nemen in je tas. Kan dus overal mee naartoe. Zelf vind ik het veel fijner dan BB-creme + er zit ook nog eens factor 15 in. Wat wil je nog meer?