Op Instagram heb ik jullie al genoeg gespamd, maar het is ook zeker een post waardig. Mijn zus Marjolein van Till (28) zit in Heel Holland Bakt 2017!

Ik kan jullie vertellen dat ik de afgelopen tijd heel wat taarten heb mogen proeven, maar ondanks dat heb ik er nog steeds geen genoeg van. Want, ook al is ze mijn zus, Marjolein is écht heel goed in bakken. 

Een paar maanden terug was ik bij Ladurée in Parijs (jullie weten denk ik allemaal wel hoe bekend dat staat om de 'beste' macarons en gebakjes) wel nu, mijn zus Marjolein kan het beter. De taarten die ik de afgelopen jaren van haar heb mogen proeven zijn echt 10x beter dan het harde, veel te zoete gebakje wat ik bij Ladurée kreeg. Zonder te overdrijven. 

Snel genoeg zullen jullie daar zelf achterkomen. Mijn zus heeft, mede door het programma Heel Holland Bakt, ervoor gekozen haar huidige baan in de zorg op te zeggen en vol voor haar passie te gaan. Wat ben ik trots. Jullie gaan nog veel van haar horen (en proeven!).

Vergeet natuurlijk niet alle bakkers te volgen! Elke zondag om 20:30 op NPO1. Hopelijk zijn jullie dan wel voor #teammarjolein

Ondertussen kan je Marjolein en haar Heel Holland Bakt avontuur volgen op:
Instagram: @marjolein_van_till 
Facebook: Wat Bakt Marjolein

Ook heeft ze een website waar je je kan inschrijven voor haar nieuwsbrief, om elke maand nieuwe recepten in je mail te ontvangen; www.watbaktmarjolein.nl