Een tijdje geleden liet ik jullie al kennismaken met Desenio, dé site waar je de perfecte photowall kunt uitzoeken en binnen no time op je eigen muur hebt hangen. De interieur/lifestyle liefhebbers onder ons weten het vast; een photowall is iets wat niet in een stijlvol huis mag ontbreken. Hoe leuk is het dat je nu heel gemakkelijk en betaalbaar, je eigen photowall op Desenio kunt uitzoeken. Plus ik mag jullie 25% korting geven!

Het is niet alleen leuk voor jezelf om iets uit te zoeken. Ook voor cadeaus is Desenio een goede plek. Er zijn verschillende maten en prints verkrijgbaar, waardoor je het zo duur of goedkoop kunt maken als je zelf wil. De feestdagen komen er weer aan, slim dus om deze naam te onthouden. Of alvast in te kopen met de kortingscode!

Ik mag jullie namelijk in samenwerking met Desenio een korting van 25% geven:
De code " LAURAVANTILL " geeft 25% korting van 17 tot en met 19 oktober 2017. (*de code is niet geldig op handpicked items en lijsten).

De foto's die je in de afbeelding ziet zijn; Love Warriors fidelity, Kesandra, Happy color, en black feather. Er zijn verschillende categorieën op Desenio wat het zoeken naar iets passends erg makkelijk maakt.