The word is out; vanaf nu ben ik werkzaam als Photographer & Content Creator en ik ga jullie even kort vertellen hoe en wat.


In 2010 ben ik begonnen met bloggen, met als doel naast mijn studie iets te kunnen doen met mijn passie voor fotografie, styling en mode. Als ik nu terugblik vraag ik me af of ik toen zelf wel wist waar ik mee bezig was (verschrikkelijke styling in fotografie!), maar ik ben doorgegaan, gegroeid en nu zeven jaar later trots op wat het mij heeft gebracht. Én geleerd. De afgelopen jaren ben ik namelijk mede door het bloggen, erachter gekomen wat ik echt wil.

Dat is allereerst niet meer focussen op online 'groeien'. De laatste twee jaar is in het marketing wereldje de focus enorm op Instagram komen te liggen. Er wordt niet meer gekeken naar de content en fotografie die geleverd wordt, maar voornamelijk likes en aantal volgers. Wat voor mij heeft gezorgd dat Instagram haar originaliteit en echtheid compleet heeft verloren.

Om als fulltime blogger werkzaam te blijven in deze wereld moet je je aanpassen aan deze trends. Wat ik ook heb gedaan.  Echter,  ik kwam het afgelopen jaar steeds meer tot de conclusie dat door deze aanpassing mijn focus waar ik ooit mee begon (fotografie), was verschoven naar groeien en engagement behouden.

Tijd voor verandering dus!


Wat wil ik dan echt? Kwaliteit neerzetten; fotograferen, stylencontent creëren en concepten bedenken. En dat is waar ik mijn volledige focus weer op ga leggen. Uiteraard hoort daar een portfolio bij. Vanaf deze week staat mijn (nog uit te breiden) site online: www.lauravantill.com

Naast het fotograferen zelf, ligt mijn passie bij stylen en het bedenken van concepten. Zo wil ik voor merken, bedrijven en ondernemers niet alleen helpen qua fotografie, maar ook het uitdenken van originele en creatieve concepten om merken, producten of diensten zo goed mogelijk neer te zetten. Daarnaast kan ik naast fotografie en styling, extra exposure aanbieden via MIXT en mijn socials. A whole package.

Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe richting en ik kan al vertellen dat er wat leuke projecten aankomen. Naast fotografie gaat mijn focus ook meer liggen op het verhogen van de kwaliteit op MIXT. Want, uiteraard wil ik met jullie mijn persoonlijke style en interesses blijven delen. Op Instagram zullen voornamelijk foto's gedeeld worden gerelateerd aan de artikelen op de blog. Op facebook zal ik voornamelijk mijn werk delen zoals de laatste shoots, projecten, samenwerkingen en meer.Neem vooral een kijkje op mijn website, ik ben benieuwd naar jullie ideeën en tips. Heb je vragen, stel ze gerust!