Tijd voor een look! En wel met deze burgundy Converse sneakers van Nelson.nl

Herfst is mijn favoriete seizoen als het aankomt op kleding en kleuren. De rood, oranje en geeltinten maken alles zoveel mooier. Niet alleen kleding, ook de natuur en steden zijn naar mijn mening veel sfeervoller in de herfst dan in de zomer (felle groentinten vind ik eigenlijk het meest erge wat je in een foto kan hebben).

Deze rode Converse sneakers passen dan ook perfect in dit seizoen. Daarnaast, Converse blijft tijdloos, in welke kleur dan ook. Op nelson.nl vind je naast deze rode versie, ook een een hele mooie taupe kleur! Die eigenlijk ook wel op mijn lijstje staat.

Ook het zwarte Valentino tasje is terug te vinden op Nelson Zoals ik jullie al vertelde in mijn vorige post; dit tasje heeft het perfecte formaat en geeft je look net iets meer uitstraling. Een must-have dus!

Jas- American Vintage / Sneakers - Converse / Jeans - Zara / Top - Selected Femme / Tas -Valentino