Als er iets leuk is, is het wel je eigen foto's laten afdrukken. Tegenwoordig kan dit op heel veel verschillende materialen zoals, aluminium, doek, hout, plexiglas en canvas. Canvascompany.nl biedt al deze opties aan; voordelig en met een top kwaliteit!

Zoals de naam al zegt heeft Canvascompany.nl een ruime keuze voor prints op canvas. Er zijn veel verschillende opties; zo kun je gaan voor een panorama beeld, een meerluik en kun je de foto's laten bewerken. De site zelf is erg handig en duidelijk. De verschillende opties maakt dat je op Canvascompany.nl een totaalpakket kunt vinden voor als je een foto op een creatieve manier wil laten afdrukken.

Ik mocht van Canvascompany een van de producten uittesten en ik ben gegaan voor een print op plexiglas. De foto is drie jaar geleden gemaakt op de Utrechtse heuvelrug. Zoals je op de foto kunt zien is de print heel scherp en de kleuren zijn precies zoals op de foto zelf. Ik ben erg enthousiast! Plexiglas vind ikzelf een mooi product om op te printen. Dit omdat de foto met een lichtbron aan de achterkant een heel ander effect kan krijgen, zoals je op de foto hieronder kunt zien. Het enige nadeel van plexiglas is de weerspiegeling.

Zeker met de aankomende feestdagen raad ik het je aan een kijkje te nemen op Canvascompany! Voor een leuke prijs heb je een origineel en persoonlijk cadeau van goede kwaliteit