Ik wil met jullie een nieuw merk delen! Namelijk Ivy & Oak "It is designed for and inspired by contemporary, natural and feminine women with a vivid lifestyle". Dit zegt wel genoeg; een van mijn nieuwe favoriete merken!

Ivy & Oak is een jong Duits merk. Opgericht in Berlijn. Het is een kledingmerk waar stijl en design samen komen. Natuurlijke materialen en teinten en tijdloze, klassieke designs. Van die items die perfect gaan in een classy look, maar ook heel fijn passen bij een sporty look.

Het idee achter Ivy & Oak; luxe hoeft niet duur te zijn. Dat is ook wat je terug ziet in de items. De materialen voelen heel fijn aan. Mijn nieuwe jas voelt zo stevig. Alleen het gewicht van de jas geeft al die luxe feeling waar Ivy & Oak naar streeft. En ja ook nog steeds betaalbaar. De prijs van deze jas ligt onder de 200!

Nog één dingetje, wat zeggen jullie van die kleur? Mooi toch! Voor mij een kleur die perfect samen gaat met een leuk leo printje. Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit frisse Duitse merk!

(De blouse is van Pepe Jeans).