Even een appje sturen voor styladvies, naar je eigen personal stylist? Dat kan nu heel gemakkelijk dankzij Zalando. Zalando heeft namelijk sinds 2016 in Nederland een nieuw platform: Zalon.nl en ik laat jullie graag kennismaken met dit platform.

Wat is Zalon.nl? Zalon is in 2015 voor het eerst opgezet in Duitsland, daarna kwam in 2016 Nederland en sinds dit jaar (2017) is het platform ook in België te gebruiken. Op Zalon.nl kun je een persoonlijke styleprofiel aanmaken. Dit styleprofiel wordt aangemaakt met het doorlopen van een stappenplan (kost ongeveer 5 minuutjes). Als je alle informatie hebt ingevuld krijg je je eigen persoonlijke stylist toegewezen! Hij of zij gaat voor jou uitzoeken welke kleding van Zalando.nl de beste keuze is, om jouw ultieme look samen te stellen. Hoe makkelijk is dat! Om je persoonlijke stylist nog gerichter aan de slag te laten gaan, is er de mogelijkheid even vooraf te bellen. Zo kan je stylist jouw stijl en smaak nog beter leren kennen.

Voordat de outfitbox op de post gaat stuurt je persoonlijke stylist een preview. Ben je er toch niet helemaal happy mee? Dan kan je heel gemakkelijk via de app even een berichtje sturen en gaat je stylist met de feedback verder zoeken om je look af te maken.Vind je het moeilijk om outfits samen te stellen? Of misschien ben je gewoon te druk om bijvoorbeeld leuke outfits voor je kids te vinden? Zalon.nl is de uitkomst. Ook al ben je wel heel goed met kleding, jullie weten waarschijnlijk wel hoeveel merken en kleding er op Zalando te vinden zijn. Zoveel kleding dat je óf denkt misschien wel hele leuke items te missen, óf dat er zoveel zoekresultaten zijn dat je niet door alle pagina's heen komt. Ook voor dit probleem is Zalon.nl een uitkomst. De stylisten gaan met hun expertise aan de slag en vinden zo voor jou de beste items.

Daarnaast kun je je looks rustig thuis aanpassen, is het niks stuur je het weer gratis retour. Zalon.nl maakt shoppen zo nóg leuker! Ook vindt je op dit nieuwe platform een hoop inspiratie, voor man en vrouw. Zo vindt je er inspirerende artikelen en al samengestelde looks die je zo kan bestellen. Dit vind ik echt ideaal! Zeker een complete outfit uitzoeken kost zoveel tijd. Op Zalon.nl staan echt leuke en originele looks die je met 1 klik in zijn geheel kunt bestellen. Ook de inspiratie die je op deze pagina kunt vinden is verfrissend. Soms kun je heel erg in je eigen smaak en stijl blijven hangen, geregeld op Zalon.nl kijken zorgt ervoor dat je weer nieuwe ideeën krijgt! Jullie merken het wel, ik ben fan. Heb jij toevallig al gebruik gemaakt van Zalon.nl? En zo niet, zou je het uitproberen?

(Bovenstaande foto: fashionstreets-berlin.de)