Het is weer zo ver, de herfst komt eraan. Hoewel ik er mentaal nog niet helemaal op voorbereid ben, is het ook wel weer leuk om na te gaan denken over herfstlooks, dikke truien, warme jassen én boots! De echte winterboots die ook dit jaar weer niet in je kast mogen ontbreken zijn deze twee Dr. Martens  modellen van Nelson schoenen.

Deze Dr. Martens zijn toch wel echt de klassieke boots voor de herfst/winter. Perfect te combineren met een trui, of zoals Dasilvian met een leren jas om een wat stoerdere look te creëren.

Ook dat vind ik zo leuk aan Dr. Martens, ze zijn tof voor zowel mannen als vrouwen. De zwarte Dr. Martens van Dasilvian blijft een all time favourite, maar op Nelson.nl vind je nu ook een heel mooi bruin model. En natuurlijk de lage, die zijn ook erg leuk voor mannen.

Het model wat ik draag is legergroen (favo kleur!) en gemaakt van zacht leer. Wat wel heel fijn is, want Dr. Martens kunnen zeker in het begin behoorlijk stug zijn.

Naast dat Dr. Martens heerlijke herfst/winter boots zijn, gaan ze ook perfect onder een festival look. Meteen een goede investering voor volgend jaar zomer dus! Wil je zien hoe wij deze Dr. Martens gecombineerd hebben in een zomer look? Neem dan even een kijkje op onze Instagram accounts @dasilvianbruce @lauravantill. En natuurlijk op Nelson Schoenen om alle Dr. Martens te vinden!