Ondertussen weten jullie het wel na alle foto's op Instagram; Dasilvian en ik zijn deze zomer gaan roadtrippen door Kroatie! En wat was het fijn. We zijn gaan eilandhoppen in het zuiden, hebben de mooiste plekjes gezien en heerlijk genoten van het weer en lekkere eten. Op roadtrip ga je natuurlijk niet zonder backpacks, zonnebril en een goed horloge. Wij delen daarom graag met jullie onze favorieten van Kapten & Son.


Dasilvian's favoriete backpack is de "sand brown" Lund tas. Het is een unisex tas, maar wel een erg groot model. Ikzelf verdwijn een beetje achter deze tas. Perfect voor Dasilvian dus. De tas heeft een inhoud van 26liter. Wij hebben deze tas echt overal mee naartoe genomen. Wat ook heel fijn was, water blijft er lang koud in! Zelfs met de hittegolf van iedere dag 40 graden, haalden we toch nog verkoelende drankjes uit deze tas. Naast de tas draagt Dasilvian de 'black midnight steel' chrono watch. Ook dit model is weer unisex!

Zelf ben ik gegaan voor een iets kleinere variant backpack; de "Copenhagen" All Black. Een heel fijn rugzakje om al het nodige in te doen. Voor mij is was deze rugzak perfect voor mijn camera. Daarnaast ben ik verliefd geworden op de Waikiki by LeGer Gloss Tortoise zonnebril. Een model die je overal terugziet deze zomer, maar leuk blijft. Deze zonnebrillen geven je een beetje die vintage feeling. Overigens komt dit model ook in rood en zwart én zijn ze in de sale! Wat wil je nog meer!


Zijn jullie al bekend met het merk Kapten & Son? Zo niet, neem dan zeker even een kijkje op de website. Naast dat ze een grote collectie aan zonnebrillen, backpacks en horloges hebben is de kwaliteit ook écht goed. Wij zijn fan!