Wellicht hebben jullie het al op Instagram voorbij zien komen; Dasilvian en ik zijn gaan interieur shoppen bij Sofacompany! Uit deze shopsessie, wat verassend soepel ging met zijn tweeën, zijn deze aankopen voortgekomen; het Alex daybed en de Anne chair.

Velour mon amour! Zo heet de nieuwe campagne van Sofacompany en dat was ook voor ons de trigger om in de showroom langs te gaan. Sofacompany heeft namelijk als één van de weinige interieurzaken een mega aanbod in velour. Je kunt zelf volledig samenstellen hoe en in welke kleur jouw gekozen bank/stoel of poef geleverd wordt. En de keuze is groot! Voor Dasilvian en mij was het de eerste keer dat we samen iets gingen uitzoeken qua interieur, gelukkig zaten we volledig op één lijn. Beiden viel ons oog op de donker groene velour Anne chair.

Daarnaast het Alex daybed, daar hoef ik niet veel over te zeggen toch? Dit is zo'n bankje wat heel je leven bij je blijft en in de loop van de tijd alleen maar mooier wordt. Althans, daar hopen we dan maar op. Want eerlijk is eerlijk, het is best een 'grote' investering voor een bijbankje. Daarmee komt wel dat zowel de Anne chair als deze leren Alex bank echt van goede kwaliteit zijn, wat je ziet en voelt.

Zijn jullie al eens in de showrooms van Sofacompany langs geweest? Je vindt ze in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Antwerpen!