Het is zover: vandaag mag ik het nieuws delen dat Jint en ik een nieuwe onderneming zijn gestart; Offlinestories. Offlinestories is een creative studio voor fotografie, styling en concepten. Jint verzorgt de styling, ik de fotografie en samen creëren we de concepten. Bij een nieuwe onderneming hoort natuurlijk ook een zakelijke rekening en deze hebben wij geopend bij ABN Amro

Naast het bedenken van een leuke onderneming, komen er natuurlijk ook veel zakelijke aspecten bij kijken. Sommige iets minder leuk, maar andere ook weer wél erg leuk. ABN Amro is een innovatieve bank die erg meedenkt met beginnende ondernemers en circulair ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Dit past perfect bij Offlinestories! Daarom hebben wij onze zakelijke rekening geopend bij ABN Amro. De aankomende tijd gaan wij jullie meenemen op de weg van een beginnende ondernemer en laten we jullie alle benefits zien die ABN Amro ons te bieden heeft.

Om te beginnen; het openen van een zakelijke rekening. Makkelijker kon niet! Gewoon online, waar je maar wil. Wij kozen voor een gezellige workspot in Amsterdam. Let wel op, voordat je een zakelijke rekening kan openen moet je wel geregistreerd staan bij ABN Amro, dit kan heel gemakkelijk op een van de kantoren. Na onze aanvraag werd er een afspraak ingepland met AMP; een organisatie die nog even onze ID kaarten kwam controleren om te checken of alles echt in orde was. Na deze afspraak hadden wij binnen 5 dagen onze pasjes in huis én was de zakelijke rekening van Offlinestories bij ABN Amro geopend.

In onze volgende video laten we jullie kennismaken met de wearables van ABN Amro, ik kan je alvast vertellen óók mega handig.

Music by Dasilvian Bruce
Video editing Laura van Till