Tijd voor een nieuw citytrip verslagje! Dit keer zijn Dasilvian en ik een weekend in Brussel geweest en we delen graag met jullie een impressie van het hotel waar wij overnacht hebben; 'Hotel Metropole Brussel' Luxe uit de Belle Epoque. Jaja, luxe is het zeker.

Nu zijn wij eerder backpackers en roadtrippers dan luxepaardjes, maar zeg nou eerlijk; wie vindt het nu niet lekker om wakker te worden in een hemels bed met een champagne ontbijt? Daar zeggen wij in ieder geval geen nee tegen. Hotel Metropole Brussel geeft je hét ultieme luxe gevoel wat je verwacht van een 5-sterren hotel. Je waant je even koninklijk al slapend onder de kroonluchter met openslaande deuren naar het balkon. En uiteraard een mooi uitzicht over Brussel.

Het ontbijt was heerlijk, truffel ei, zalm en een mooie verzameling aan broodjes en zoetigheid. Niet te vergeten, érg goede champagne. Dit had zomaar een huwelijksnacht kunnen zijn! Dus mocht je nog op zoek zijn, is dit een echte aanrader.

Wij hebben overnacht in de Sarah Bernhardt suite, ongeveer 60M2 en bestaande uit een aparte woonkamer, slaapkamer en badkamer. Dus mochten jullie even space nodig hebben komt dat helemaal goed in deze suite, de kamers hebben ook nog eens allebei een eigen televisie.
De badkamer is ook voorzien van alle gemakken met als highlighter toch wel het bubbelbad. Heerlijk! Ook zijn er in de kamer zachte badjassen en slippers te vinden, om lekker heel de dag in rond te lopen en niks te doen. Wat wil je nog meer.

Mocht je van alle luxe even willen bijkomen met wat frisse lucht, kun je via de openslaande deuren op je eigen balkon komen. Het uitzicht mag er ook zeker wezen. Kortom, ben je van luxe of wil je eens gek doen en een luxe overnachting ervaren? Dan is Hotel Metropole Brussel de perfecte locatie.