Zelf ben ik een groot voorstander van het aanschaffen van spullen die lang meegaan. Ik was al een tijdje op zoek naar goede make up kwasten, aangezien ik die van de Hema best snel moet weggooien omdat ze erg verharen en die heb ik gevonden in de Bijenkorf.

Eerlijk is eerlijk, ik ben wel een beetje overgehaald door ver verkoopster (ik kwam er niet om een setje Chanel kwastjes te halen) maar, ik ben erg blij dat ik deze set heb aangeschaft. De kwasten zijn heel erg fijn en mijn make up komt veel mooier uit, zeker oogschaduw! Daarnaast zijn de kwasten heel gemakkelijk weer schoon te maken met een beetje shampoo.

Bij dit setje zit ook nog een klein vakje voor wat make up, let op het is wel echt klein. Voor mij net groot genoeg voor eyeliner, een browpencil, mascara een kleine tube foundation. Maar goed, meer heb je ook niet nodig als je een weekendje weg bent!