Tijdens deze voorjaarsdagen is het tijd voor wat kleur in jouw leven.. Say no more! L'Oréal Paris knalt het voorjaar in met een geheel nieuwe lijn lipsticks: Rouge Signature. Deze lipsticks zijn langhoudend, hebben een matte finish en een ultralichte, vloeibare formule. Met de precisie applicator (het borsteltje) kun je deze liquid lipstick perfect aanbrengen! Voor maximale kleur impact met minimale textuur.

En.. Deze lipsticks zijn direct verkrijgbaar in 12 kleuren! Elke lipstick heeft haar eigen statement naam. Zo ontdek jij jouw statement, jouw signature lippen. Mijn favoriet blijft toch altijd wel rood, maar met deze collectie is het ook erg leuk weer eens wat anders te proberen.

Daarnaast komen de lipsticks met een fijn V-vormig borsteltje. Heel fijn voor als je ook een v-tje in je lippen hebt (zoals ik). Langhoudend is de lipstick ook zeker, ik heb het voor jullie getest en de lunch en avondmaaltijd heeft 'ie' helemaal doorstaan. Hier en daar een snelle touch up en je kan er weer tegenaan. De hele dag mooie lipjes.