We weten allemaal dat lang in de zon bakken niet goed is voor je huid, maar toch voel je je nét iets lekkerder met een 'gezond' kleurtje. Dan kan je natuurlijk een spraytan nemen (heb ik nog nooit gedaan), of je gaat voor Vita Liberata! De creme die je binnen no time een egale tint geeft. Makkelijk, goedkoop en het ziet er natuurlijk uit.

Vita Liberata staat bekend om haar geurloze zelfbruiners en is geliefd bij vele celebrities zoals Rita Ora, Sofia Vergara, Ellie Goulding, Gwenyth Paltrow etc. Vita Liberata is al razend populair in verschillende landen ter wereld, van de USA, tot Frankrijk, UK, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en Australië. Nu is Vita Liberata klaar om ook de Benelux te gaan veroveren met haar unieke producten. In 2007 creëerde het merk 's werelds eerste geurloze zelfbruiner, en de unieke gepatenteerde Odour Remove ™ - technologie is nu overal in de collectie aanwezig. In 2011 werd Vita Liberata het eerste volledig niet-giftige zonnebrandmerk dat vrij is van parabenen, parfum, alcohol en andere zorgwekkende chemicaliën. De reden dat het zelfbruinermerk zo ongekend populair is, komt mede door de bijzondere formule van de producten. Natuurlijke en gecertificeerde, biologisch goedgekeurde extracten zijn de sleutel tot de formules van Vita Liberata. Het bieden van een voedende huidbehandeling die ook de huid bruint, is hun doel, waardoor je een vlekkeloze finish krijgt die een natuurlijk ogende kleur, een fluweelzachte huid en langdurige hydratatie feilloos combineert.

Dat heb ik natuurlijk voor jullie uitgeprobeerd! Mijn conclusie; ja dit is echt een aanrader! Ik zou het niet anders kunnen omschrijven dan dat het net lijkt of je huid ligt geretoucheerd is. Alle vlekjes worden iets egaler en het is perfect om je bruine tint een boost te geven. Op de foto's zie je goed het verschil, ik heb de 'Latte' kleur gebruikt én echt geen filter voor de foto's!