Patches om op je kleding te strijken; het is nog steeds een trend en zal ook zeker een trend blijven. Al gehoord van  upcycling? Dat is kleding recyclen door ze op te pimpen, hoe kan dat nu beter dan met patches van Strijkpatches.nl!

Op strijkpatches.nl vind je patches voor "the cool kids" dus niet de lieve diertjes die je op een kapotgevallen jeans kreeg toen je vijf jaar was. Nee, op strijkpatches vind je de hippe patches, trends en ietwat dubbelzinnige designs. Ik zou zeggen, kijk vooral zelf even naar de collectie.

Ook vind je er een mooie collectie aan floral patches. Hoe leuk is het dat je dat denim jasje, of die jeans weer helemaal trending kan maken met patches. Daarnaast is het ook nog eens super simpel. Je hoeft geen naaiheld(in) te zijn om aan de slag te gaan, wat bakpapier en een strijkijzer volstaat.

Naast patches zijn er ook pins verkrijgbaar! Het festivalseizoen is al begonnen, dus ik zou zeggen sla je slag. Tip: elke week wordt de webshop weer aangevuld met nieuwe patches en pins, dus zeker de moeite waard om de site vaak te checken. www.strijkpatches.nl