Ja, de zomer is nu echt aangebroken in Nederland! Haast iets te warm, maar daar gaan we natuurlijk niet over klagen. Bij warm weer horen ook zomerse schoenen, zelf vind ik het altijd erg lastig, ik krijg vrijwel op elke sandaal, hak of open schoen blaren. Zeker met 30 graden. Maar! Ik heb een heerlijke sandaal gevonden bij Manfield. Hakken waar je de hele dag op kan lopen en leuk voor zowel onder een jurk als korte broek.

Het linnen korte broekje en de top zijn van NA-KD fashion. De top is van de collectie van Anna Nooshin x NA-KD fashion en is in zwart & wit te verkrijgen. Goed nieuws voor als je nog niet genoeg zomerkleding in je kast hebt (heb je ooit genoeg?): ik heb een kortingscode voor NA-KD fashion! Vantill15 voor 15% korting. Happy shopping!

P.S Op Instagram hebben jullie het waarschijnlijk al gezien, sinds twee weken heb ik samen met Jint mijn eigen studio. HQ voor Offlinestories en mijn eerste eigen fotostudio. We zijn hard aan het werk nog qua inrichting en opbouw, maar heel binnenkort ga ik jullie alle ins en outs vertellen en laten zien.