Zoals jullie waarschijnlijk op Instagram voorbij hebben zien komen, dit weekend was ik in Parijs met Offlinestories om de FW19 campagne van Duifhuizen te creeren! En dat was een mega uitdaging, we troffen het namelijk met meer dan 40 graden. Dat neemt niet weg dat we het erg leuk gehad hebben en er mooie resultaten uit gekomen zijn!

Hoe kan je beter naar Parijs reizen dan met de Thalys? Niet! Wij zijn heen en terug met de Thalys naar Paris Gare du Nord gereden. Voor het eerst ook Premium eerste klas en dat is toch wel erg prettig. Binnen vier uur sta je in hartje Parijs en de Thalys biedt alle comfort die je nodig hebt. Bij premium eerste klas hoort uiteraard ook lekker eten en drinken, genoeg ruimte en een fijne plek om ook goed te kunnen werken. Zo zijn wij in de trein nog bezig geweest met voorbereidingen voor de shoot. Beter kan niet!

Het voordeel aan reizen met de Thalys is voor mij ook, dat je geen tijd kwijt raakt aan bijvoorbeeld twee uur van te voren aanwezig zijn op Schiphol, zo zonde. Zeker voor een bestemming relatief dichtbij. Reizen jullie vaak met de Thalys?