Mijn naam is Laura van Till, fulltime werkzaam als fashion & lifestyle fotograaf in Antwerpen & Amsterdam. Ik heb een grote passie voor fotografie, interieur, styling en branding en zo is (alweer 11 jaar geleden) de blog MIXT ontstaan.

In 2010 ben ik gestart met een persoonlijk fashion & lifestyle blog. Dat was de tijd dat Instagram nog niet bestond en fashionbloggers hun outfits op blogs deelde. Lang geleden! Ik ben met bloggen gestart omdat dit voor mij de perfecte plek was om mijn passie voor fotografie, interieur en mode kwijt te kunnen. Een tussenjaar van mijn bachelor, creëerde voor mij de ruimte om fotografie cursussen te volgen en een jaar later was ik naast mijn studie Health Care Management aan het Erasmus in Rotterdam, werkzaam als freelance fotograaf. In 2016 ben ik afgestudeerd aan mijn master en was de blog zo hard gegroeid, dat ik fulltime kon gaan werken als modefotograaf en blogger.

In de loop van de jaren heb ik met verschillende merken gewerkt zoals Zalando, Nelson Schoenen, Sofa company, MOMO, De Bijenkorf, Pepe Jeans, Ugg, Sam Friday, Westwing, Mercedes Benz, Fred de la Bretoniere, Mexx, Ecco, IXXI, etc. Met meer dan tien jaar ervaring in de fotografie en marketing wereld, ben je aan het juiste adres voor een creatieve samenwerking. Voor vragen, ideeën of opmerkingen kun je mij bereiken via info@mixtfashion.com