“MIXT FASHION & LIFESTYLE: EEN PERSOONLIJK BLOG WAAR IK MIJN PASSIE VOOR FOTOGRAFIE, MODE, REIZEN EN LIFESTYLE DEEL!”


Mijn naam is Laura van Till, 26 jaar en een freelance fotograaf uit Amsterdam. Ik heb een hele grote passie voor fotografie, styling en branding en zo is (alweer negen jaar geleden) de blog MIXT ontstaan.

In 2010 ben ik gestart met een persoonlijk fashion & lifestyle blog. Dat was de tijd dat Instagram nog niet bestond en fashionbloggers hun outfits op blogs deelde. Jaja, lang geleden! Ik ben met bloggen gestart omdat dit voor mij de perfecte plek was om mijn passie voor fotografie en fashion kwijt te kunnen. Een gapyear van mijn bachelor creëerde voor mij de ruimte om fotografiecursussen te volgen. Een jaar later was ik naast mijn studie Health Care Management werkzaam als freelance fotograaf. In 2016 ben ik afgestudeerd aan mijn Master en was de blog zo hard gegroeid dat ik fulltime kon gaan werken als fotograaf en blogger. Een droom die uitkwam!

In de loop van de jaren heb ik met verschillende merken gewerkt zoals Zalando, Nelson Schoenen, De Bijenkorf, Pepe Jeans, Ugg, Sam Friday, Westwing, Mercedes Benz, etc. Met meer dan acht jaar ervaring in de fotografie en marketing wereld, ben je aan het juiste adres voor een creatieve samenwerking! Voor vragen, ideeen of opmerkingen kun je mij bereiken via info@mixtfashion.com