En: Some of you might recognize this outfit? I post it earlier this year, in march to be more precisely. But today I'm almost wearing the same outfit! So that's the reason I'm sharing it again. And also a bit because I'm too busy, and it's raining too hard for shooting outside;) Today it's a school day for me, but I'm also gonna try if i can go quick to the hairdresser. I really need a fresh haircut! This weekend is fulled with writing my thesis and monday it's my bday. Woop! What are your plans for the weekend?

NL: De laatste tijd zie ik het aantal Nederlandse lezers steeds meer groeien, vandaar heb ik besloten ook een kleine update in ons eigen taaltje te doen;) Maakt het misschien ook wat persoonlijker! De outfit die je ziet is van afgelopen jaar, maart om precies te zijn. Vandaag draag ik ongeveer dezelfde outfit en aangezien het heel hard regent buiten en ik druk ben met school, kies ik voor de makkelijke weg en laat ik deze nog een keer zien. Vanmiddag ga ik proberen langs de kapper te gaan en dan weekend! Wat zijn jullie plannen? 

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'