En:Woop I'm festival proof with this great leather fringe jacket by Costes. I bought in in sale last week with a huge discount. I always try to buy items like this from leather or other good quality materials, so I can wear this jacket still in 20 years;) Did you already bought something in the Costes sale? I saw a lot of great items. This afternoon I'm going to attend the show by Spijkers&Spijkers and maybe to Rotterdam film festival. What are your plans?
NL: Ik ben helemaal festival proof met mijn nieuwe aanwinst! Ik kocht dit leren fringe jasje in de sale bij Costes. Tof item toch? En met heel veel korting. Ik probeer altijd dit soort items te kopen van een hogere kwaliteit materiaal, zoals leer. Dan weet ik tenminste zeker dat ik het over 20 jaar nog kan dragen! Hebben jullie al iets in de Costes sale gescoord? Deze middag ga ik naar Fashionweek, de show van Spijkers&Spijkers en daarna misschien Rotterdam film festival. Wat zijn jullie plannen?

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'