En: For some reason my pets are always taking over the photos when I try to shoot inside. The weather is crazy overhere so therefor I decided to stay inside. But making a photo without having my cat Lord Elliot in the middle, isn't so easy. He managed it to run through every photo, so that turned out in one photo without him where I look a bit awkward. But, at least you can see what I was wearing;)

NL: Aangezien ik zo min mogelijk buiten wil komen met dit weer, heb ik gisteren geprobeerd binnen een foto te maken van mijn outfit. Met de nadruk op geprobeerd, want dat is zo makkelijk nog niet. Op de één of andere manier weten mijn huisdieren altijd de foto's over te nemen. Lord Elliot kreeg het voor elkaar op iedere foto door beeld te rennen. Op één na dan, alleen sta ik daar enigszins ongemakkelijk op. Ik hoef mijn camera maar te pakken of mijn huisdieren verdringen zich voor de lens. Ach ja, uiteindelijk heeft hij zijn zin gekregen en mocht hij ook even poseren  met mijn nieuwe tas, doet ie wel goed he? 

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'