Het zal jullie niet ontgaan zijn, vorige week zat ik voor een campagne met Sam Friday in Ibiza! Samen met Fablefrique, Kelpasdiary, Jint van den Brink en Wendy van Soest zaten we een weekje in een Villa om de nieuwe swim- en lounge wear te shooten. Melody Lieftink was mee als fotograaf, deze talentvolle fotografe heeft al heel wat mooi werk gemaakt wat je hier kunt vinden.

En wat was het leuk! Begrijp me niet verkeerd, het was ook echt hard werken, maar lekker weer en een gezellige groep maakte het werk nog veel aangenamer. Voor mij was het overigens ook de eerste keer op Ibiza. Een hele ervaring. We hebben vrijwel alle kanten van Ibiza gezien; van Nikki beach, Ushuaia, Sant Antonio (waar alle engelse zitten) tot de hippy kant van Ibiza. Deze sprak mij toch wel het meeste aan.

We hebben heel wat content gemaakt wat je in de aankomende weken hier en op Instagram voorbij zal zien komen. Om te beginnen wil ik met jullie The White Shirt van Sam Friday delen! Op de website kun je een leuke collectie aan shirtjes vinden. Ideaal om te combineren met een denim short of uiteraard een matchende bikini. Je vindt de collectie hier. Welke is jouw favoriet?f