Als er iets belangrijk is op vakantie is het wel fijne schoenen. Ecco is daarin één van de beste merken. Niet alleen zijn deze basic schoenen goed te combineren, ze zitten ook nog eens heerlijk. En dat is toch wel het belangrijkste.

Op reis of op vakantie in een warm land, heb je naar mijn mening 3 soorten schoenen nodig: een paar sandalen, sneakers en goede slippers. Ik deel daarom graag met jullie mijn favoriete van Ecco in deze categorieën. En geloof me, op elk paar kun je gerust een marathon lopen, zo fijn zitten ze.

Mijn keuze is gevallen op de witte Toffel slipper, de Soft 4 sneaker en de Freja sandaal. De slipper is er trouwens ook nog in een heleboel andere kleuren! Als je in de buurt bent van een Ecco store, raad ik het je zeker aan deze schoenen te passen. Je zult versteld staan van het feit hoe lekker een gewone slipper kan zitten.