Helaas is deze week niet zo heel zonnig van start gegaan, maar niet getreurd; ook voor de regenachtige dagen zijn er weer hele leuke items op de markt. Waarschijnlijk hebben jullie al gemerkt dat de rain coat weer terug is in het straatbeeld en daar horen uiteraard bijpassende boots bij. Voor mij zijn dat zonder twijfel deze Hunters die ik heb gevonden op Nelson.nl

Als Nederlander mag een goede regenjas en een paar goede regenboots niet in je kast ontbreken. Deze stijl die je al langere tijd in Scandinavië ziet, komt nu ook eindelijk naar ons land. De Hunters kennen jullie misschien nog van Kate Moss? Zij heeft de kaplaarzen een aantal jaar geleden op de kaart gezet als fashionitem en ik vind dat deze toffe regenboots weer terug mogen komen in het straatbeeld.

In deze look laat ik jullie eerst zien dat de Hunters (het blijven toch kaplaarzen) heel goed werken bij een meer chique look op een regenachtige dag.  Een goede regenjas maakt dit dan wel af. Maar! Mijn Hunters gaan sowieso ook mee naar Lowlands. Ik hoop natuurlijk niet op regen tijdens festivals, maar deze boots gaan ook heel goed samen met een denim short of een leuk jurkje. Wordt vervolgd;)

Op de foto zie je de zwarte Hunter Originals. Op Nelson.nl vind je echter ook een hele leuke lakversie en een kortere variant. Daarnaast is er nu korting! Mooier kan het niet worden op deze regenachtige maandag toch?