Tijd voor een zomerse look! Aangezien het morgen weer 26 graden wordt (het weer in Nederland gaat ook echt alle kanten uit), wil ik graag met jullie mijn nieuwe Shabbies delen.

Shabbies is een schoenenlijn van de Nederlandse ontwerper Fred de la Bretoniere, welke in 2004 is toegevoegd aan de bestaande collectie van Fred de la Bretoniere. Shabbies Amsterdam staat voor tijdloos en nonchalant, maar toch chic. Een combinatie die perfect bij mij past.

Bij deze look draag ik de Sandalet suede denim blauw. Ik kan je vast verklappen; ze zitten heerlijk. Ik kan zo een hele dag op deze mooie hakken rondlopen. Dit sluit dan ook perfect bij de nonchalante stijl aan waar Shabbies voor staat.

Op dit moment is de sale ook aangebroken! Deze sandalen staan nog niet in de sale, maar ik zou zeker eens bij de andere items kijken. Volgende week laat ik jullie trouwens ook een look zien met een paar sneakers uit de collectie van Fred de la Bretoniere. Stay tuned!

(Fotografie: Melody Lieftink)