Zoals jullie wellicht weten, Marktplaats heeft een nieuwe functie! Met de 'Gelijk Oversteken' functie kan je vanaf nu veilig en betrouwbaar betalen. Geen risico meer dat je geld overmaakt en je pakketje nooit aankomt en geen risico meer dan kopers je geld niet overmaken. Daarnaast; lekker makkelijk betalen met Ideal.

In deze post heb ik jullie de precieze werking van de 'Gelijk Oversteken' functie uitgelegd en mijn nieuwe interieur items laten zien. Zoals ik al vertelde was het niet gebleven bij die aankopen. Ook heb ik dit mooie leren jasje gevonden op Marktplaats. Van leren jasjes kan je er eigenlijk niet genoeg hebben en ik was echt nog op zoek naar een kort, licht model. Gevonden! En de 'Gelijk Oversteken' functie werkte weer perfect.

Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik een selectie gemaakt van een aantal mooie leren jasjes die op dit moment op Marktplaats te koop staan. Met de nieuwe functie en Ideal heb je deze binnen no time en zonder stress in huis!