Als er iets is wat je in je kast moet hebben zijn het sneakers. Met een goed paar sneakers ben je ready voor alles wat er op je pad komt. Of twee paar sneakers, of drie.. Dit is hét moment dat de nieuwe collecties weer langzaam aan in de winkels komen. Ondanks dat het nog wel echt volop winter is, worden de winkels steeds meer aangevuld met items voor het nieuwe seizoen. In mijn zoektocht naar nieuwe sneakers kwam ik op De Bijenkorf terecht, waar volop keuze is!  De collectie sneakers bestaat uit verschillende merken en ook verschillende prijs categorieën. Voor ieder wat wils dus. 

Ik heb zoveel leuke sneakers gevonden dat ik er voor jullie een top 12 van heb gemaakt, sneakers die zowel fijn zijn voor in de winter (want dat is het nu toch wel echt), als in de zomer. Mijn echte top favoriet, NO1? De witte Nike sneakers, ik draag ze praktisch iedere dag. Welke is jouw favoriet? 
1. Vans / 2. New Balance / 3. New Balance / 4. Filling Pieces / 5. Nike / 6. Converse / 7. Jigsaw / 8. Vans / 9. Nubikk / 10. Nike / 11. Saint Laurent / 12. Valentino